Tapasztalatok a Jóllét ceremóniával - elvonulás

 január 18. szombat 10:00 - 20:00

A Silo üzenete c. könyvben található néhány nagyon egyszerű, csoportosan végezhető szertartás, avagy közös meditáció. Ezek közül az egyik a Jóllét szertartás, aminek keretében felidézzük azokat a szeretteinket, 

akiknek gondjaik vannak az érzelmi életében, a kapcsolataiban vagy az egészségével, és elküldjük nekik legjobb kívánságainkat. A szertartás arra is lehetőséget biztosít, hogy érezzük azon szeretteink jelenlétét, akik már nincsenek közöttünk.


Silo üzenetének közösségeiben évek óta heti rendszerességgel tartunk ilyen szertartásokat, illetve kiemelten nehéz személyes élethelyzetekben, betegségeknél, haldoklók kísérésében is gyakran összejövünk, hogy közösen “kérjünk”. A világ, az emberiség számára is szoktunk szertartásokat, kéréseket tartani.

Azt tapasztaljuk, hogy ezen az egyszerű módon, mások számára megfogalmazott jó kívánságok által a mi belső egységünk is növekszik, inspirációt, belső békét, kedvességet, jóságot tapasztalunk magunkban. A jóllét szellemisége az a hozzáállás, ami kiutat mutathat a mai kor elembertelenedett, erőszakos, szétbomlott társadalmi, közösségi helyzeteiből is.

Erről fogunk beszélgetni, megosztjuk egymással és gyakorlatok által elmélyítjük a jóllét szertartások során szerzett tapasztalatainkat.

Időpont:

Javasoljuk, hogy a résztvevők előző nap, péntek este érkezzenek.

Hozzájárulás a Park fenntartásához: 1000 Ft / nap, ottalvás esetén 1800 Ft.

Közös ebédelést tervezünk (kb. 750 Ft), a reggeliről és vacsoráról mindenki maga gondoskodik.
További információ és jelentkezés:
Gentischer Zsuzsa
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
0630 233 9969
www.mikebudapark.org

Megjelent: 2507 alkalommal