Keressük az erőt, amit táplálja az életünket / Searching for the Force that nurtures our lives

 november 22. 20:00 - november 25. 18:00

Az októberi elvonulás után folytatjuk az elmélyülést a belső erő témájában. A program mindenki számára nyitott, és persze azokat is szeretettel látjuk, akik nem vettek részt az előző találkozón. Az elvonulás péntek este 8-kor kezdődik és hétfő délutánig tart.

Ezen a találkozón ismételten a belső erővel fogunk dolgozni, és ez mindenki számára lehetőséget adhat, hogy a saját tapasztalatairól elmélkedjen. Remélhetőleg ez az együttlét segít abban, hogy jobban megértsük magunkat, az erő működését illetve a belső elhelyezkedést, amivel ehhez a munkához állunk; a könnyedséget vagy épp nehézséget, amit különböző pillanatokban tapasztalunk. A tapasztalatok ismétlése egy ritka lehetőség, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elmélyedjünk a témában, hogy tanulmányozzuk és egyre jobban megértsük az erő működését. Mindannyian rendelkezünk energiával és erővel, és ez alatt a pár nap alatt a célunk az, hogy kapcsolatba lépjünk velük az Erő élményén keresztül.

Silo azt mondja, hogy az Erő élménye különleges és fontos jelenség, és betörését a mindennapi életünkbe képesek vagyunk előidézni, illetve, hogy az Erő élménye által mély bizonyossághoz jutunk. Ezen kívül belső egységet teremt, mely a spirituális fejlődés irányába mutat.

Az egynapos nyitott workshop alapja a Silo üzenete c. könyv, a benne található közös meditációs gyakorlatok (szertartások). Szállással, étkezéssel, részvétellel kapcsolatos tovább információ: Igaz Rita, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36703752151
Várunk szeretettel!

Megjelent: 2515 alkalommal