Szeminárium a belső Erő megtapasztalásáról

 május 21. szombat 10:30 - 20:00

Ezen az egynapos szemináriumon a belső Erő tapasztalatában fogunk elmélyülni, mely központi eleme Silo Üzenetének. A belső Erő alatt pszichofizikai energiát értünk, melyet meg lehet tanulni érzékelni és irányítani, és ezáltal az életünket a valós felébredés felé vezetni. Ezen a napon a tapasztalathoz szükséges belső hozzáállással, valamint a mindennapi életben végrehajtott egységes cselekedetek és az Erő kapcsolatával fogunk foglalkozni. 

"A szentség az emberi lény legbensőjéből nyilvánul meg. Ezért annyira fontos az Erő élménye, mely által ezt a nem mindennapi jelenséget átültethetjük mindennapjainkba. Ezen élmény nélkül minden bizonytalan. Az Erő élményével mély bizonyosságot szerezhetünk. Nincs szükségünk hitre, hogy felismerjük azt, ami Szent. Az Erő elérhető néhány olyan ceremóniában, mint az Szertartás és a Kézrátétel. A Jóllét és a Segítségnyújtás nevű ceremóniákban is észlelhetők az Erő hatásai.

 

Az Erővel való kapcsolat megnöveli a pszichofizikai energia mennyiségét és sebességét, különösen ha azt a mindennapi életben véghezvitt egységes cselekedetek kísérik. Ezek a cselekedetek belső egységet is teremtenek, és a spirituális megszületés felé vezetnek minket."

Megjelent: 1006 alkalommal