Elvonulás a megbékélésről/Retreat on reconciliation

 november 9. 12:00 - november 10. 19:00

"Ezeken a napokon felülvizsgáljuk az életünket, a reményeinket és a kudarcainkat is azzal a céllal, hogy megtisztítsuk a szellemünket minden hamisságtól és ellentmondástól. 

A hétvége programja: személyes elmélkedések, vezetett meditációk és csoportos beszélgetések arról, hogyan juthatunk el a megbékéléshez.

"Törekvéseink és csalódásaink felülvizsgálata olyan gyakorlat, melyet, ha csak egyszer is az életben, de mindenkinek el kell végeznie, aki előre akar lépni személyes fejlődésében és a világban végrehajtott cselekedeteiben. Ezek az inspiráció és az elmélkedés napjai. Ezek a megbékélés napjai. Őszinte megbékélés önmagunkkal és azokkal, akik bántottak minket. (...) A megbékélés nem jelent sem felejtést, sem megbocsájtást. Azt jelenti, hogy elismerjük mindazt, ami történt, és javasoljuk magunknak, hogy hagyjuk el a neheztelés zárt körét. Azt jelenti, hogy áttekintjük és felismerjük a hibákat önmagunkban és másokban. Megbékélni azt jelenti, hogy nem lépünk rá kétszer ugyanarra az útra, hanem készségessé válunk arra, hogy kétszeresen tegyük jóvá mindazokat a hibákat, amiket elkövettünk." (Silo, 2007., Punta de Vacas, részlet)

Az elvonulás két napos, szállással és egyéb részletekkel kapcsolatos további információ: Csefkó Tamás, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-70-246-5505

Megjelent: 2623 alkalommal